den rigtige halskæde

 

halskædeEn fyr kan have svært ved at finde ud af, hvilken kæde er den rigtige for ham med den brede vifte af mænd, AOS kæder at vælge imellem. Heldigvis kan denne opgave være nemmere end du tror, hvis du kender de forskellige kædetyper. En kæde er en sekvens af forbundne forbindelser, der er lavet af en form af metal, såsom sølv, guld, eller rustfrit stål.

Du vil måske blive overrasket over at erfare, at kæde halskæder har eksisteret i meget lang tid, der går så langt tilbage som 200 f.Kr.. Der er mange typer af kæder at vælge imellem og en af de grundlæggende og mest populære designs er Snake Chain. Disse halskæder til mænd er meget populære og afgiver en urban appel. Dette stykke er normalt består af en enkelt streng af metal og gensamler design og mønster af en slange. Disse halskæder til mænd er ikke kun meget trendy, men giver et klassisk look så godt.
Den anden populære design er Figaro Chain. Denne halskæde består af lange ovale ringe vekslende med en gruppe af 2-3 cirkulære formede ringe. Disse stykker har en meget maskulin design og er normalt bæres med vedhæng eller medaljoner. Den tredje design er Herringbone. Denne kæde er en tyk og tunge kæde, som består af op mange sammenvævede metaltråde, der er rettet ind parallelt med hinanden. Mens flertallet af solgte disse er normalt guld, sølv og rustfrit stål version er til rådighed.
Den sidste men ikke mindst populære design er Rope. Rebet Kæden har en spiral udseende og består normalt af to kæder, der er indbyrdes forbundne sammen, hvilket skaber sin unikke udseende. Mens disse Halskæder til mænd  er meget hård, fordi den både styrke det, AOS også kendt at være lidt pladskrævende og tungere end de fleste kæder.

Leave a comment