Forstå din hund via telepati

Enhver, der ønsker at styrke båndet til deres hund, forstå deres hund bedre eller arbejde med deres hunds adfærd, kan have gavn af at samarbejde med en professionel dyretelepatør. Ditte Young er et stort navn indenfor både coaching og telepati med dyr i Danmark. Find hende på https://www.ditteyoung.dk/, hvis du vil lære mere om, hvad dyretelepati er for en størrelse, eller læs videre hér.

Kan man virkelig tale med sin hund?

Ja, det kan man, hvis man spørger en professionel dyretelepatør som Ditte Young. Man kan kommunikere med alle dyr, men især heste og hunde er mulige at telepatere med. Der er nemlig forskel på dyr og deres mentale karakter.

Der er tale om en nonverbal kommunikation, når dyr kontaktes via telepati; en ordløs kommunikation, som primært foregår via energi, sansning og fornemmelse. Dyrets følelser kommunikeres på denne måde, og den dygtige og kompetente kommunikator vil formå sætte ord på disse følelser.

Der findes mange skeptikere. Kan det virkelig være sandt, at dyr har sprog? Og kan nogen mon virkelig tale med dem? Hvad end, der er tale om telepati eller ej, så har sessioner med dyretelepatører unægteligt gode resultater for en hel masse klienter. Spring ud i det, og få både brugbare redskaber samt en uforglemmelig oplevelse af at komme tæt på din firbenede ven.

En telepati-session kan løse adfærdsproblemer

Ved at få adgang til din hunds tidligere erfaringer, oplevelser og følelsesliv, får du adgang til at forstå dens personlighed og adfærd bedre end hidtil. Hunden kan have traumer, som du normalt ikke har mulighed for at vide noget om, men som forårsager adfærdsproblemer i jeres hverdag sammen.

Det kan være, at din hunds adfærdsproblematikker har rod i en traumatisk oplevelse, den havde som hvalp. Måske fik den et chok, eller blev behandlet dårligt. Naturligvis kan hunden ikke sætte ord på disse tidligere oplevelser – men den husker og mærker dem, og kan være varigt præget deraf. Dyr glemmer ikke traumatiske følelser, og kan via energi, visuelle eller auditive minder vise telepatøren hvad der skal til, for at den vil kunne blive mere tryg igen.

En telepati-session kan således give dig konkret viden og konkrete redskaber i hånden, som kan hjælpe til at løse eventuelle problemer. Derfor telepati er så stærkt et redskab i arbejdet med hundens adfærdsproblematikker.

Forberedelse inden telepati

Telepatøren kan under en session betragtes som en mediator mellem dig og dyret. Du får mulighed for at bidrage og deltage på den måde, at du kan stille specifikke spørgsmål under sessionen, og få din hunds svar i hænde via telepatørens ‘oversættelse’.

Vær forberedt på, at din hund under sessionen kan blive træt, gabe eller simpelthen falde i søvn. Det er vigtigt, at din hund ikke er oprevet af leg eller mad i det tidspunkt, telepatien skal foregå; sørg for, at din hund er mest mulig kontaktbar under sessionen.

Leave a comment