Hvor effektive er slankepiller

 

Der er forskel på hvor effektive de forskellige slankepiller på markedet er. De fleste har dog en effektivitet på mellem 20-60 % ekstra vægttab man vil kunne opnå ved hjælp af dem.slankekur 6 Igennem årene er slankepiller kun blevet mere effektive, og mange af de piller der er på markedet vil kunne give dig et ekstra boost til din slankekur på op til 60% af den vægt du normalt vil have tabt pr. uge. Det vil sige at hvis du taber dig 1000 gram om ugen normalt, vil du komme til at tabe dig 1600 gram om ugen i stedet for med slankepiller.

 

Det lyder hele rigtig spændende, men fungere det nu som det skal? Ja, det gør det. Det kræver dog at man selvlæggerr noget arbejde i det, i forvejen. Man skal huske på at man kun skal benytte sig af slankepiller hvis man allerede er på slankekur og den fungere. Det kræver massere af sund kost, og en masse motion at tabe sig. Der er aldrig nogen der har sagt at det skal være nemt at tabe sig, men du kan gøre det nemt ved bare at gøre det for en livsstil.

 

Der er også mange der mener at slankepiller er farlige, men det er typisk folk der ikke har hørt om hvad det er de egentlig gør, og hvordan de fungere. De slankepiller der er på markedet nu er ikke farlige. Pillerne sætter typisk bare en forbrænding i vejret, som gør at man forbrænde flere kalorier i løbet af en dag. Ellers også gør de så kroppen ikke optager de celler med fedt, som den ellers vil have indtaget gennem kosten. På den måde sikre man, at man taber sig af det fedt der allerede sidder på kroppen. Så slankepiller er på ingen måde farlig, og man skal ikke være bange for at tage skade af dem.

Læs meget mere her: http://www.bodylab.dk/slankepiller/

Leave a comment