Penge i et scotte pillefyr

Det er også de mennesker, som jeg rent faktisk også lever af at betjene. Det er nemlig sådan, at når de kommer og køber et nyt scotte pillefyr, så køber jeg tit og ofte også deres det gamle. Det er efterhånden blevet en god forretning, og jeg er virkeligt glad for, at det rent faktisk er lykkedes mig at skabe et lille liv med så meget i baghånden. Det er altså også derfor, at det rent faktisk i dag er muligt for mig, at have så gode modeller. Det er altså også derfor, at jeg typisk sælger lidt af hvert.Scotte  pillefyr Det har jeg altid gjort, og det vil jeg sikkert altid gøre. Der er nemlig ingen tvivl om, at jeg virkeligt nyder at handle, og det er noget af det jeg elsker mest, udover mit eget scotte pillefyr selvfølgelig.

Ideen med et scotte pillefyr

Hvis jeg lige meget kort skal forklare hvorfor du skal købe et scotte pillefyr, så kan jeg meget hurtigt overbevise dig om at du rent faktisk skal gøre dette. Det vil altså sige, at hvis du bestemmer dig for, at jeg skal prøve at overbevise dig om at købe et scotte pillefyr udelukkende fordi at du har lyst til at udfordre mine evner, så vil jeg råde dig til ikke at tage imod min udfordring. Det er nemlig sådan, at jeg i sidste ende vil lykkedes med at overtale, og du vil i stedet for at give dig selv ret, ende med at give mig ret. Det at du i sidste ende ender med at give mig ret, vil så i sidste ende gøre at det rent faktisk ikke er muligt for dig at forklare dig så meget. Der er altså slet ingen tvivl om, at vi på et eller andet tidspunkt nok skal ende med at få at se, hvad der rent faktisk ender med at ske. Der er altså slet ingen tvivl om, at jeg i sidste ende helt sikkert ender med at få en helt masse at se indenfor branchen, og sikkert også et fedt scotte pillefyr eller to.

Leave a comment