Præmier og jackpotter vundet i Bingo spil

De mest almindelige præmier givet væk til folk, der har vundet bingo spil er penge. De kontante spænder fra omkring 50 dollars eller hundrede dollars til over en million dollars i meget høj standard spil i kasinoer eller i forbeholdene i Native America. Bingospillet Vinderne kan også indgås enten med ture, køretøjer eller nyhed præmier.

Den jackpot beløb i spillet af bingo er normalt bestemmes af den mængde penge, der kommer ind Den samlede mængde penge, de kan diske op med i et enkelt spil eller session er dog kontrolleres af de lokale eller statslige regler.

For eksempel i Georgien den implementeres, at der i en one night haller ikke kan belønne cast, der overgår 1.100 dollars, mens andre stater er venligere og er i stand til at give ud 4.500 dollars på bare en enkelt session. Den bingo spil har virkelig udvidet til mere lukrative spil med tilgængeligheden af disse enorme summer af penge som præmier. Dette har lavet nogle haller til at begynde lovende held vinderne over halvtreds tusinde til selv en million dollars.

bingoDisse enorme summer som præmier har gjort de fleste af de hall ejerne til at køre og få forsikringer at undgå at gå fallit. Der findes tre typer af jackpots i bingo spil, en typisk jackpot, der er bestemt af mængden af kontanter, der kommer i. progressive jackpot er, hvor det beløb, der kan vindes konstant øges, indtil nogen vinder den.

Vinderen af den progressive jackpot i bingo Spil er som regel behov for at have en ekstraordinær gevinst ligesom blackout.

Der er de super jackpots, der er almindeligt vundet i ekstra ordinære samlinger ligesom Thunderbird underholdning center, der sætter udbetalingen ud spillet til omkring hundrede dollars for 6 sessioner i en uge.

Leave a comment