Teorien om argan olie

 

I dette indlæg vil vi komme nærmere ind på  hvad argan olie(http://www.puregreenshop.dk/okologisk-hudpleje/arganolie.html)  egentlig er. Det er nemlig enormt vigtigt at man har hundrede procent  styr på hvad et produkt egentlig er, og hvilket funktioner det her,  før man går ud og investerer flere hundrede kroner i det, og det er  sikkert også derfor at du er endt herinde. Det er nemlig ingen hemmelighed  at det biologiske menneskelige individ går ekstremt meget op i at vide  hvad vi egentlig køber, nå produktet koster flere hundrede kroner.

argan olie Som jeg selv understreger flere forskellige steder  i overstående tekststykker, så er det selvfølgelig godt at vide  hvad det er for et produkt man skal til at investerer penge i. Derfor  vil jeg nu komme nærmere ind på hvad argan olie egentlig er. Først  og fremmest er det vigtigt at fortælle at argan olie faktisk er et  ekstrakteret produkt fra en frugt, som sidder på et træ, som faktisk  kun vokser i Marokko.

Udover det, så er produktet ekstremt sjældent,  fordi at træet netop også er sjældent. Dette fortæller en liste  over truede træer også meget fint, for her er dette træ netop figureret.  Dette betyder at det er ulovligt at fælde eller dræbe dette, da man  gerne vil undgå at det bliver udryddet. Dette medfører altså at der  næsten ingen træer er, og altså heller ikke mange frugter, som er  her at argan olien bliver ekstrakteret fra. Dette har altså en direkte  effekt på prisen, og det er derfor at en lille bøtte med dette eksklusive  olie, let kan koste op imod flere hundrede kroner.

Jeg håber at du fik noget ud af at læse overstående  tekst stykke om argan olien, og har du nogle spørgsmål vedrørende  dette produkt, så skal du blot skrive i en kommentar herunder,  også vil jeg prøve at besvare denne hurtigst muligt.

Leave a comment