Weight gainer virker for de fleste

weightgainer Man kan bestemt ikke generalisere, når det kommer til træning, det synes jeg i hvert fald ikke at man kan. nogle teknikker virker for nogle personer, og andre gange er det nogle helt tredje værktøjer man skal have fat i, og det er nogle helt andre ting, man skal gøre for at man kan mærke en fremdrift. Men når vi nu alligevel snakker om træning, er der dog nogle ting, der på mig virker mere universelle end andre. Og jeg må sige, at en af disse ting, som jeg for eksempel her kunne hive frem for at fremhæve, det er simpelthen weight gainer. Jeg har endnu ikke hørt om en person, der tog weight gainer, som ikke havde en god effekt af det, og som ikke kunne mærke tydelige forandringer på grund af det.

Der er sikkert også undtagelser til reglen om weight gainer

Nu sidder jeg jo her og formulerer mig som om, at det bare er tingen med al den weight gainer, og at den kan gøre alt muligt godt for dig. Men sådan er det jo altså heller ikke helt, må jeg så trods alt sige. Og dette siger jeg kun for at være på den sikre side. For jeg har ikke selv set nogle eksempler på, at det ikke kunne gå med at jeg kommer til at love for meget. Hvis jeg siger, for eksempel, at weight gainer virker for alle, men der så er en, det ikke virker på, jamen så er jeg jo på den kan man sige. Så derfor garderer jeg mig ved at se lidt på, hvordan jeg kan formulere mig så blødt, at jeg ikke kommer til at sige noget der ikke er korrekt.  For det vil sikkert bare bide mig selv i halen til sidst.

Leave a comment