Derfor bør du overveje at besøge Kykladerne

Kykladerne er en øgruppe i det ægæiske hav, som mange kender grundet deres historiske placering, midt i alle de gamle myter og eventyr om Odysseus og krigen i Troja. Der findes mange smukke steder at besøge, når man er på de kanter. Hvis man er interesseret i myterne omkring de græske guder, og de dertilhørende historier, kan man roligt sætte sig for at besøge disse græske sagnomspundne steder som Kykladerne.

Kykladerne er genstand for de sagnomspundne legender

Vi har alle hørt historien om Odysseus, ham, hvis ry er bredt og vidt, hvem mænd og kvinder beundre ligeværdigt, ham hvis mod og tapperhed der bliver skrevet lange sange om. I løbet af de senere år, har der hersket tvivl om hvorvidt de græske fortællinger, særligt fortællingen om Odysseus faktisk er foregået i det ægæiske hav, da de geografiske lokationer ikke syntes at passe helt præcist. Derfor er der i de senere år blevet forsket lidt i, hvor de græske fortællinger så kunne have foregået. Man har faktisk undersøgt de danske Sydhavns øer, for afstand og geografiske placeringer, og det har overraskende nok vist sig, at de fynske sydhavsøer, har den perfekte afstand og placering, til at udgøre de græske fortællingers ramme.

At rejse er måske at leve?

Inden du pakker tasken, og beslutter dig for at drage sydpå til det ægæiske hav, bør du spørge dig selv hvor lang tid du har lyst til at bruge på selve rejsen, om det skal være en rejse der vare over flere år, eller om det skal være en mindre, hyggelig rejse til det sydlige hav.

Leave a comment